Tissemaurane

I år er vi 19 barn på Tissemaurgruppa. Det er 9 gutar og 10 jenter, i alderen 3-4 år. Dei vaksne på gruppa er Malin, Anne Bente, Hilde og Nazia.

Vi er så heldige at vi har to rom som vi disponerer i år. Det ene rommet er innredet til dømes konstruksjonsleik, der vi har både togbane, lego,duplo, dinosaurer, tegnesaker og perler mm. På det andre rommet vårt er det innredet meir til rolleleik med både kjøkkenkrok, ei eigen borg ungane kan leika i, dukkevogner og andre kjekke leiker. Med 19 ungar på gruppa så ser vi viktigheten i å dele gruppa vår i tre mindre grupper. Da er vi og med å sikrer kvaliteten på leiken og vi føler vi har større muligheit for å sjå alle ungane i løpet av dagen.

Tissemaurane er glade i å både vere ute og gå på tur. Både gåturar og bussturar er lika populære.  Vi likar å gå turar i nærområdet vårt t.d. i skogen ved sunnhordland museum, Åsskogen der vi har leirplass, og ein kjekk leikeplass på Ådland er populære turmål. Barnehagen vår ligger i nærheten av både skog, sjø og fjell og vi er heldige som har denne flotte naturen rundt oss.

Me gler oss til eit spennande år i lag med Tissemaurane!

Hilsen Malin, Anne Bente, Hilde og Nazia

Tissemaurane er veldig glade i rolleleik, både ute og inne, og vi sier aldri nei hvis vi får lov å leika med vatn ;)

Malin Eriksen

Anne Bente Østraat