Søk om plass!

Marihønene

 

I år er Marihønegruppa ei lita gruppe på 6 barn, 3 jenter og 3 gutar. Dei er alle født i 2021. Vi er 2 vaksne som jobber på denne gruppa og så samarbeider med mykne med Humlegruppa. Vi har eigen base nede i kjellaren, molo som gjer at vi er litt skjerma fra alle dei større barna. Dette syns vi er veldig trygt og godt for dei minste barna. Vi har og eit eiget uteområde, men vi elsker når vi får gå over til dei større barna og leika med dei.

 

Vi har brukt høsten til tilvenning, først med 3 barn og så med 3 litt yngre når dei var klar for det. På denne måten har vi skapt gode relasjoner og trygghet hos alle barna. Hos oss sitter alle vaksne på gulvet sammen med barna, vi er ladestasjoner og èin trygg base som dei kan komma til kor tid dei vil. 

 

Me likar veldig godt å være ute, spesielt når det er fint vær, men og når det er regn og vi kan plaske i søledammane. Ute har vi klatrestativ, bil, båt, sandkasse og mykje kjekke leikar. Vi har trillebårer, vogner, baller etc. Inne har vi eit stort og to mindre rom som vi kan boltre oss på, og det kjekkeste er når dei vaksne lagar lekeland til oss. Da har vi rutsjebane, madrasser, puter og masse baller, knallgøy. 
Marihønene elsker sang og musikk og dette er faktorer som går igjen gjennom heile barnehagedagen vår. :)

 

Me gleder oss masse til resten av året med marihønene! :-) 

 

 

- Malin & Ingrid

Kva er goy

 

 

 

     Dette er kjekt: 

    - Såpebobler

    - Musikk, sang og dans

    - Klatre, rysje, krype, gå og springe  

   

 

 

Malin Eriksen

Pedagogisk leiar

Ingrid Nysæter

Barne- og ungdomsarbeidar

Kaja Ertsland Dahl

Barne- og ungdomsarbeidar